Oekraïne en Moldavië

Voorbeelden van individuele reizen in Oekraïne en in Moldavië

Houtsnijkunst in de Karpaten, Oekraïne

Houtsnijkunst in de Karpaten

Schatten van West Oekraïne – tussen Lviv en de Karpaten

NIEUW IN 2020! – Een programma voor de liefhebber, met tijd. Want in maar liefst 17 dagen maakt u kennis met de hoogtepunten van Westelijk Oekraïne, met start en finish in Lviv. Dit reisprogramma is in 2019 getest en opgesteld door Oksana (afkomstig uit het gebied) als afstudeeropdracht, waarvoor ze zelf alle plaatsen heeft bezocht.

LEES MEER
De haven van Odesa in Oekraïne

De haven van Odesa

Hoogtepunten van Oekraïne – Kyiv, Lviv en Odesa

Voor wie niet zoveel tijd heeft om te reizen in Oekraïne biedt dit programma de kans om de drie belangrijkste trekpleisters van het land in een week te aanschouwen. Eerst de hoofdstad Kyiv, die volop in beweging is en heel cultuur heeft. Vervolgens naar Lviv, wiens oude centrum authentiek en befaamd is. Daarna eindigt u in havenstad Odesa is.

LEES MEER
Sovjet muurschilderingen in oost Oekraïne

Sovjet muurschilderingen in oost Oekraïne

Industriële Tour in Centraal- en Oost Oekraïne (voor liefhebbers)

ZELF GETEST IN 2019! – Dit is een heel bijzonder reisprogramma, maar niet voor iedereen. Want deze reis staat in het teken van Sovjet-architectuur, van vervallen en ook nieuwe staalfabrieken, van ruimtevaart, van militaire complexen en van Chornobyl! Na de start in Kyiv gaat u in oostelijke richting en eindigt uiteindelijk weer in de hoofdstad. Ook in Belarus en in Kazachstan bieden we Sovjetprogramma’s aan!

LEES MEER
Wijnkelders in Moldavië

Wijnkelders in Moldavië

Hoogtepunten van Moldavië in zeven dagen – inclusief Transnistrië!

ZELF GETEST IN 2021! – Moldavië is vrijwel even groot als Nederland en ligt tussen Roemenië en Oekraïne. En is ook wat betreft cultuur en bewoners een mix van Roemeense en Slavische (Russisch-Oekraïense) invloeden. ‘Officieel’ het armste land van Europa maar in werkelijkheid valt dat enorm mee. Moldavië is een land van kloosters, forten en vooral wijnen. Op deze reis bezoekt u tevens de afvallige republiek Transnistrië!

LEES MEER