Belarus

Voorbeelden van individuele reizen in Belarus

Katholieke kerk in Grodno, Wit-Rusland

Katholieke kerk in Grodno

Hoogtepunten van Wit-Rusland

Heeft u een ruime week de tijd en wilt daarin zoveel mogelijk hoogtepunten van het land meemaken? In dat geval is dit het ideale programma voor uw reis in Belarus. Want we bieden een pittig en intensief programma met daarin de hoofdstad Minsk, de cultuursteden Vitebsk, Polotsk en Grodno, kastelen & paleizen en een beroemd natuurreservaat.

LEES MEER
Lenin standbeeld in Wit-Rusland

Lenin tref je nog steeds overal in Belarus

Terug naar de Sovjet-Unie

Een korte reis naar Minsk en nabije omgeving die in het teken staat van Sovjet nostalgie in de vorm van architectuur en musea. Daarnaast kunt u optioneel een opera of ballet bijwonen of zelfs Sovjet-appartementen bezoeken en daar ook dineren! Ook in Kazachstan bieden we een Sovjetreis aan!

LEES MEER
Plattelandskunst in Wit-Rusland

Vrolijke kunst onderweg in Belarus

Avontuurlijke Gezinsvakantie in Wit-Rusland

Een 15-17 daags self-drive programma met veel afwisseling. Want u bezoekt boeiende steden & musea, natuurparken, overnacht bij mensen thuis en relaxt bij de Braslov meren. U vliegt op Minsk en per huurauto en rijdt zelf door Wit-Rusland. Een prijsindicatie is vanaf €1.000 p.p. bij vier personen voor 17 dagen.

LEES MEER
Stalin Lijn bij Minsk, Wit-Rusland

Zelf schieten met een Kalashnikov bij de Stalin Lijn

Mannentrip naar Minsk en omgeving

Een vijfdaagse afwisselende trip met veel ‘manneninteresses’ naar Belarus en de hoofdstad Minsk. Zoals bezoeken aan WOII herinneringen: de Stalin Lijn en het Khatyn Monument, gevolgd door een overnachting in een boshut in een natuurreservaat. Daarnaast een dagje kayaking (’s winters langlaufen) en tevens staat een bezoek aan de Belaz fabriek met de grootste dumptrucks ter wereld staan ook op het programma. Uiteraard is er volop gelegenheid om het nachtleven van Minsk te verkennen. Lees de ervaringen van Erwin in oktober 2019 hier!

LEES MEER
Zomeravondconcert in Minsk

Zomeravondconcert in Minsk

Citytrip Minsk

Een vierdaagse trip naar het moderne en aangename Minsk. Met daarin (deels optionele) excursies in en buiten de stad. U kunt in Minsk ook mountainbiken, of een indrukwekkend museum over WOII bezoeken Daarnaast zijn nog veel meer en diverse mogelijkheden voor vertier in de stad, zoals in het nachtleven, en tevens culturele voorstellingen!

LEES MEER
Typische dorpse homestay in Belarus

Typische dorpse homestay in Belarus

Homestay reis in Wit-Rusland

Uit ervaringen van klanten, en ook van ons zelf, concluderen we dat de beste en leukste manier om Wit-Rusland te leren kennen het overnachten in de vriendelijke en fraaie homestays is. Want dan leert u op een zeer aangename wijze het land en haar bewoners kennen. En dat gaat uitstekend in combinatie met het huren van een auto. Daarom hebben wij dit 12-daagse programma opgesteld.

LEES MEER
Het paleis van Nesvizh, Wit-Rusland

Het paleis van Nesvizh

Wit-Rusland Compleet

Een reis van twee weken naar de belangrijkste hoogtepunten van het land. Daarin zijn verwerkt een verblijf op een traditionele boerderij, een nacht in een kasteel en een bezoek een een 600-jaar oud natuurpark. Natuurlijk ontbreken de steden Minsk, Vitebsk, Polotsk, Grodno en Brest niet op deze complete reis in Belarus!

LEES MEER
Wit-Russische folklore

Wit-Russische folklore

Vrouwentrip naar Minsk en omgeving

Een vierdaagse trip met optie tot vijf dagen vol afwisseling. Want u maakt kennis met de cultuur en geschiedenis van de hoofdstad van Belarus, en uiteraard ook met het uitgaansleven. Inbegrepen zijn speciale ‘activiteiten voor vrouwen’, zoals een excursie naar een sieradenfabriek en ontspannen in een wellness complex. Vervolgens zult u nog een dagje op het platteland meemaken met paardrijden en volksdansen, dit maakt het unieke programma compleet!

LEES MEER

Fietsen in de natuur van Belarus

Fietsvakantie in Wit-Rusland

Wit-Rusland is vlak, heeft goede wegen en weinig verkeer, en daarom prima omstandigheden om te fietsen. Deze fietsvakantie brengt u in 10 dagen van Brest via mooie natuurparken en stadjes tot de hoofdstad Minsk is daarom een uitstekende manier om het land goed te leren kennen.

LEES MEER

Veldslag met Napoleon wordt nagespeeld

In de Voetsporen van Napoleon

Deze tour van een week brengt u langs plaatsen waar Napoleon belangrijke veldslagen met de Russen heeft uitgevochten. Tevens bezoekt u musea en andere herinneringen aan de Eerste – en Tweede Wereldoorlog. Daarom is dit een unieke reis voorliefhebbers.

LEES MEER